Flyga till Australien

Flyga till Australien i November:

Om man ska flyga till Australien så tjänar man på att inte åka direktflyg utan kanske räkna med ett eller två stopp så kan man flyga för nästan hälften av priset. Billigaste flyget från Arlanda till Sydney International Airport enkelresa för en vuxen är Cathay Pacific för 6436 kronor. Resan tar ca 30 timmar och har två mellanlandningar en i London och en i Hongkong. Billigaste direktflyget från Arlanda till Sydney (en vuxen, enkelresa) är med Virgin Atlantic och kostar 13046 kronor och tar ca 23 timmar.

Billigaste tur-och-retur-resan för en vuxen på tio dagar är med SAS och Qantas Airways och har en mellanlandning i Frankfurt per flygning. Den kostar 10227 kronor och tar ca 30 timmar åt varje håll (27 timmar och 35 minuter dit, 31 timmar och 25 minuter tillbaka). Resan kan beställas på Bravofly. Cathay Pacific har samma resa för 10235 kronor så där är det ju bara några kronor som skiljer. Men Cathay Pacifics resa tar både längre tid (30 timmar och 5 minuter dit, 36 timmar och 15 minuter tillbaka) och har fler mellanlandningar (London och Hongkong). Cathay Pacifics resa kan man beställa på Supersaver Travel.

Flyga till Australien i Juni:

Billigaste resan 1 juni -11 juni för en vuxen är med SAS. Den kostar 9631 kronor om man beställer den på Kilroy och har två mellanlandningar per flygning. Dit tar det 27 timmar och 30 minuter och mellanlandningarna är på Bruxelles National och på Abu Dhabi International Airport. Tillbaka tar det 32 timmar och 50 minuter och mellanlandningarna är på Abu Dhabi International Airport och på Paris-Charles-de-Gaulle. Resan med lufthansa är något dyrare men tar kortare tid. Resan kostar 9876 kronor med seat24 och den har två mellanlandingar. En i Frankfurt och en på Abu Dhabi International Airport. Dit tar resan 27 timmar och 40 minuter och hem 26 timmar och 20 minuter.

Kontakt: info(a)australienresa.se